Onze uitdaging heeft pas echt resultaat als we het niet alleen uitrijden, maar vooral als we daarna een prachtig bedrag kunnen schenken aan Vaarkracht!

En dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we U bij nodig. Wilt u zich verbinden aan deze uitdaging en het positieve doel? Dan verwelkomen we u graag als sponsor.


Natuurlijk is elke bijdrag welkom, maar als u echt als sponsor bekend wilt staan dan hebben we het volgende aanbod voor u:

Bij een minimaal bedrag van €500 zal uw logo op onze auto geplaatst worden. Afhankelijk van het bedrag en het aantal sponsoren zal bepaald worden hoe groot de definitieve afbeelding zal zijn.

Scan Covery Trial zal ook in 2018 gevolgd worden door RTL7, waarbij dit als Scandinavian Road Trip zal worden uitgezonden. Wij gaan natuurlijk ons best doen om hierbij goed in beeld te komen.

Daarnaast vermelden wij u op deze website en op facebook als sponsor. En op de uiteindelijke aanbiedingsbrief aan Vaarkracht.


Direct uw support overmaken? Dat kan ook. Graag op IBAN: NL15RABO0351435344 t.n.v. D.T. Krol Auto o.v.v. Sponsoring ScanCT Vaarkracht.

Liever betalen via iDeal? Ook dat kan. Geef uw telefoonnummer en uw bijdrage aan ons door en u ontvangt een betaallink via Tikkie. Tik dan hier om direct een mailtje te sturen.


  1. Neemt u de uitdaging aan? Mogen wij U welkom heten als een van onze sponsoren?

  2. Alvast enorm bedankt voor uw bijdrage!